8 от арестуванияте са за битови кражби и 8 за производство или притежание

...
8 от арестуванияте са за битови кражби и 8 за производство или притежание
Коментари Харесай

19 арестувани след акция на ОДМВР, трима от тях за опит за палеж на лек автомобил

8 от арестуванияте са за битови обири и 8 за произвеждане или владеене на опиати

Общо 19 лица са арестувани при мащабната полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, извършена на територията на ОДМВР-Бургас. 8 от арестуванияте са за битови обири, 8 за произвеждане или владеене на опиати и три лица за опит за палеж на лек автомобил, сбъднат на територията, обслужвана от РУ-Несебър.

Както Флагман.бг писа тази заран, чиновниците от сектор “Победа ” при Първо РУ-Бургас задържаха две лица за владеене на опиати, като в населяваното от единия арестуван жилище са открити и конфискувани 59 пакетчета, съдържащи наркотични субстанции /друсан чай/, а в жилището на втория - 100 грама /друсан чай/.



От пресцентъра на ОДМВР-Бургас прецизират, че друсаният чай представлявал елементарен чай, само че бил напръскан с разнообразни химикали, които имали действието на метамфетамин. При тестване с полев тест реагира на метамфетамин.

Обвинения за разнообразни закононарушения са повдигнати и на още 15 лица. Припомняме, че на територията на ОДМВР-Бургас не се следи растеж на битовота престъпност, заради което полицейската интервенция има на първо място превантивна устременост.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР